0
Domaći fudbal

Sasa Ilic Slobodan Urosevic Super liga Srbije, Superliga Partizan - Cukaricki 31.10.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘ZNAO SAM DA ĆU JEDNOG DANA DOĆI OVDE’: Ilića slomile emocije u Humskoj, posle meča ovom izjavom je raspametio Grobare! (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.21 u 12:20

Saša Ilić ponovo pokazao koliko mu ovaj klub zapravo znači.

Čukarički je odigrao sjajan meč na gostovanju u Humskoj, ali je poražen u derbiju 15. kola Superlige Srbije, na kraju crno-beli su slavili trijumf golovima Vujačića u 34. i Živkovića u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena – 2:0.

Brđani su propustili nekoliko vrlo dobrih prilika, Endijae je pogodio stativu, najbolji pojedinac meča Popović branio je šuteve Kajevića, Rakonjca i Kovača, a na kraju je Partizan surovo kaznio sve promašaje ekipe sa Banovog brda. Ono što je obeležilo ovu utakmicu, jeste povratak Saše Ilića u Humsku ulicu.

– Nisam nezadovoljan igrom svoje ekipe, pokušavali smo da se nadigravamo i imali svoje šanse. Odlike velike ekipe kao Partizan je da koristi šanse, a mi svoje nismo. Ali ne mogu da prigovorim momcima ništa, ovaj put nismo pogodili, sledeći hoćemo – rekao je Ilić nakon utakmice.

Gosti su sinoć bili znatno oslabljeni, Saša Ilić nije mogao da računa na dvojicu bitnih igrača, Srđana Mijailović i Đorđa Jovanovića.

– Nisam imao dvojicu igrača koji dosta znače ovoj ekipi – konstatovao je mladi stručnjak.

Bez obzira što vije nije igrač crno-belih, Ilić je morao da se dotakne Partizana i njegovih navijača.

– Ja već dve-tri godine ne igram fudbal, ali sam i dalje svim srcem uz Partizan i oni to verovatno osećaju. Znao sam da će mi biti emotivno teško, ovo je stadion na kom sam proveo skoro ceo svoj život. Nikada ranije nisam razmišljao da ću igrati protiv Partizana, ali to je život, to je fudbal.

Ilić je u Partizanu ostavio neverovatan trag, a navijači crno-belih ga smatraju jednom od legendi ovog kluba. Baš zbog toga, dočekali su ga sa ogromnim ovacijama.

– Znao sam da ću jednog dana doći ovde. Hteo bih da se zahvalim navijačima Partizana što su me dočekali ovako kako su me dočekali. Partizanu želim da nastavi u ovom ritmu i da osvoji titulu – zaključio je Saša Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter