1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VOJVODINI POBEDA U GRADSKOM DERBIJU: Sjajna utakmica na Karađorđu, Proleter se borio do kraja! (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.21 u 20:18

Navijači su uživali.

Fudbaleri Vojvodine su u 15. kolu Superlige Srbije savladali Proleter rezultatom 0:1. Gledali smo sjajan gradski derbi, veliki broj šansi, dok je jedini pogodak viđen u 10. minutu.

U jednoj polukontri, Čović je gurnuo loptu do Simića, koji ju je brzo prosledio do Vukadinovića. Ofsajda nije bilo, golman domaćih Petrić pokušao je da odbije ovaj napad, ali mu je fudbaler Vojvodine uspeo da prebaci loptu preko ruke.

Proleter je do poluvremena imao veći posed lopte, ali nije uspeo da izjednači. Nastavili su gosti u istom ritmu i u nastavku igre, Mitrović je u 50. minutu sjajno šutirao sa oko 30 metara, ali je lopta otišla iznad prečke. Već u 54. i Tomović je imao dobru šansu, na mestu je bio Nikola Simić. Mitrović je i u 56. minutu pokušao sa nešto bliže udaljenosti, Simić je upisao još jednu intervenciju.

Proleter je nastavio da pritiska i u 66. minutu je bio najbliži izjednačenju, ali je Nikola Simić impresionirao sa dve fenomenalne parade. Prvo je zaustavio udarac Tomovića sa nekih 12-13 metara, odbio je loptu u korner, nakon kojeg je glavom gađao Evandro, ali je Simić još jednom sjajnom paradom sačuvao svoju mrežu.

Osetili su fudbaleri Proletera nesigurnost u redovima Vojvodine, imali su još nekoliko dobrih šansi, ali je realizacija izostala. Poslednju je imao Evandro u 80. minutu, no ipak, odbrana Vojvodine je uspela da ga zaustavi.

SVI REZULTATI 15. KOLA:

Radnički Niš – Mladost 2:0

Radnički 1923 – Crvena zvezda 0:3

Voždovac – TSC 1:1

Partizan – Čukarički 2:0

Novi Pazar – Radnik 1:1

Proleter – Vojvodina 0:1

2.11 Kolubara – Spartak

2.11 Metalac – Napredak

0
0

1 Komentara

  1. Proketer je odigraoa dobru utakmicu cak je i bio bolji drugo poluvreme. Bio sam juce na utakmici i kad pogledam ko sve sedi u proleterovoj lozi muka mi je .Od jednog uglednog kluba napravili su klub krikinalaca …sto ona narodna kaze nicija nije gorela do zore pa nece ni njihova .Pretuzno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter