0
Domaći fudbal

Igor Vujacic Super liga Srbije, Superliga Partizan - Cukaricki 31.10.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SVE ZA LJUBAV, SVE ZA PARTIZAN: Upoznajte klince koji su prešli 133 kilometra kako bi gledali voljeni klub – ovo će im ostati zauvek u sećanju! (FOTO)

Objavljeno: 01.11.21 u 11:33

Ovo će pamtiti celog života.

U okviru 15. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana na svom terenu savladali su Čukarički rezultatom 2:0. ‘Četa’ Aleksandra Stanojevića nastavila je seriju fantastičnih rezutata i ostala na vrhu tabele Superlige Srbije.

Utakmica je mogla da se završi drugim rezultatom, pošto su Brđani u nekoliko navrata ozbiljno ugrozili gol crno-belih, ali je mladi čuvar mreže Popović bio na visini zadatka.

Nakon utakmice, FK Partizan se putem svog Tviter naloga pohvalio posebnim gostima koji su sinoć bili u Humskoj ulici.

U pitanju su mališani iz Fudbalskog kluba Slavija iz Pivnica iz opštine Bačka Palanka, koji su prevalili 133 kilometara kako bi gledali utakmicu između Partizana i Čukaričkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter