0
Evrokup

Eurocup basketball game, Regular season, round 2, Partizan v Turk 27.10.2021. Belgrade, Sebia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SPREMA SE CRNO-BELI SPEKTAKL U PIONIRU: Iz Partizana poručuju da su karte rasprodate – ipak još ima šanse da uživo gledate meč!

Objavljeno: 01.11.21 u 19:34

Očekuje se paklena atmosfera.

Povratak Željka Obradovića u Partizan, sklapanje šampionskog tima i serija pobeda na startu sezone, očigledno je oduševila navijačće crno-belih. Naime, košarkaši Partizana će u utorak dočekati Huventud u trećem kolu Evrokupa, a meč se zbog zauzetosti Štark Arene igra u hali Aleksandar Nikolić.

Eurocup basketball game, Regular season, round 2, Partizan v Turk 27.10.2021. Belgrade, Sebia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kako je na zvaničnom profilu kluba na Tviteru objavljeno, sve karte za tribine već su rasprodate. Takođe, navodi se da je ostalo još malo ulaznica za Parter, pa je ovo poslednja prilika za sve navijače koji žele da gledaju sutrašnji meč uživo.

Nema sumnje da će utakmica protiv španskog kluba podsetiti na slavne dane i ludu atmosferu iz perioda dok je Partizan igrao Evroligu. Izabranici Željka Obradovića do sada ne znaju za poraz. U ABA ligi imaju skor 6-0, dok su u Evrokupu na 2-0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter