0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

RADONJIĆ OPET NA MUKAMA: Vajt i Ivanović ne igraju protiv Mege – trener crveno-belih traži podršku od Delija!

Objavljeno: 01.11.21 u 12:47

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak od 18 časova ekipu Mege u poslednjoj utakmici 7. kola regionalne lige.

Iza crveno belih je nedelja sa četiri utakmice odigrane u rasponu od samo šest dana, a u ponedeljak protiv rivala sa kojim su crveno-beli odigrali finalnu seriju domaće lige ponovo na parketu neće biti Vajta i Ivanovića, dok je nekoliko igrača rovito i njihov nastup je pod velikim znakom pitanja.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić smatra da njegovu ekipu očekuje veoma težak meč.

– Sledi nam utakmica u regionalnom takmičenju protiv mlade i talentovane ekipe koja u svojim redovima ima i nekoliko vrlo iskusnih igrača. U ovoj utakmici koja nam dolazi je osnovna stvar, i ono što nam je primarno da ekipa dođe do novih bodova – rekao je trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić koji je pozvao publiku da dođe i pruži podršku ekipi koja je u prethodnom mesecu (meč sa Megom biće prvi novembarski) za samo 27 dana odigrala čak 11 utakmica uz dva dupla kola Evrolige.

Ognjen Kuzmić veruje da će uz pomoć navijača Zvezda doći do nove pobede.

– Ekipa Mege već godinama ima isti model. Mlada, talentovana ekipa koja igra brzo, agresivno i koja uvek ima nekoliko iskusnijih igrača u svojim redovima. Nekolicina igrača iz prošlosezonskog finala lige je tu, igrali smo i jednu prijateljsku utakmicu pre početka sezone. Znamo da moramo da odigramo sa dosta energije, čvrsto u odbrani, i verujem da ćemo uz pomoć naših navijača doći do bodova koji će nam značiti za nastavak sezone u regionalnom takmičenju.

Ovo će biti 20. duel dve ekipe u regionalnom takmičenju, a već u četvrtak crveno beli od 18 časova dočekuju Panatinaikos u meču 8.kola Evrolige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter