0
Evropske lige

FOTO: Instagram/sergioramos

NA POMOLU FUDBALSKI ZEMLJOTRES: U Francuskoj ne mogu da veruju – PSŽ raskida ugovor sa jednim od najboljih igrača!

Objavljeno: 01.11.21 u 08:47

Iz Pariza stiže šokantna vest.

Kako stvari stoje, PSŽ bi uskoro mogao da prekine saradnju sa iskunim defanzivcem, Serhijem Ramosom. Iako deluje vrlo čudno, ‘La Parisijen’ je preneo da ovakav epilog nije nemoguća misija.

Sjajni Španac još uvek nije debitovao za francuskog velikana, zbog brojnih problema sa kojima se suočio u poslednje vreme. Pomenuti list se pozvao na izvore bliske klubu, koji kažu da je čelnicima PSŽ-a krivo zbog ogromne plate koju Ramos prima, te da raskid ugovora nije nemoguć.

Dok je igrao poslednju sezonu u Real Madridu, Serhio je imao ozbiljnih problema sa povredama, a to se nije rešilo ni od kako je obukao dres tima iz Pariza. Tek što se oporavio od jedne, usledila je druga povreda koja ga je totalno dotukla.

Poslednji takmičarski meč odigrao je 5. maja, a u 2021. godini na terenu je proveo nešto više od 400 minuta. Ostaje nam da vidimo da li će čelnici PSŽ-a zaista raskinuti ugovor sa iskusnim štoperom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter