0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Srbija v Azebejdzan - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd,12.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

KAKAV BI OVO TANDEM BIO: Juventus kuje strašan plan – za Vlahovića su već izdvojili milione, a Pogbu dovode za džabe!

Objavljeno: 01.11.21 u 10:47

Nekoliko dana unazad, Dušan Vlahović je glavna tema na ‘čizmi’.

Juventus je dugo godina dominirao u Seriji A, kao i Evropom, međutim stvari su veoma brzo krenule nizbrdo, italijanski velikan sve češće kiksira u tamošnjem prvenstvu, a sada čelnici Juvea žele da se uzdignu – i to uz pomoć dva transfera.

Uprava ‘Stare dame’ želi da dovede kvalitetnog igrača na sredini terena i u napadu. Na njihovoj meti nalazi se srpski reprezentativac Dušan Vlahović, za kog su spremni da izdvoje 60 miliona evra. Plan im je da dovedu i Pola Pogbu, ali ‘za džabe’.

Sjajnom Francuzu na leto ističe ugovor sa Mančester junajtedom, te će onda biti slobodan u izboru nove sredine, a Italijani žele da baš on popuni ‘rupu’ u veznom redu Juventusa.

Vredi pomenuti da je srpski napadač Dušan Vlahović nastavio sa fenomenalnom formom iz drugog dela prošle sezone, pa je u 11 utakmica postigao sedam golova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter