0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

FALKAO I EKIPA PODELILI PLEN SA GOSTIMA: Selta prva neporažena ekipa u Madridu ove sezone!

Objavljeno: 01.11.21 u 21:46

Najmanje popularan rezultat!

Ljubitelji fudbala od starta sezone uživaju u veoma uzbudljivim utakmicama LaLige. Učesnici elitnog fudbalskog takmičenja u Španiji igraju na visokom nivou i nema sumnje da će se do samog kraja sezone voditi velika bitka, kako za vrh tabele, tako i za opstanak.

Rajo Valjekano je prijatno iznenađenje! Izabranici trenera Iraole blistaju na domaćem terenu. Ekipa iz prestonice Španije je savladale sve rivale na domaćem terenu do današnjeg duela. Selta je u okviru 12. kola uspela da izbegne poraz i podeli plen sa sjajnim timom Rajo Valjekana. Utakmica je završena najmanje popularnim rezultatom (0:0).

Ipak, daleko od toga da publika nije imala šta da vidi. Oba aktera su želela trijumf i odnos snaga je bio izjednačen. Domaćin je u nekoliko navrata pokazao koliko može da bude opasan. Iskusni Radamel Falkao je doneo veliki kvalitet u ofanzivi i vidljivo je da mu prija boravak u Madridu. Nekadašnji napadač Atletika je u prethodnom kolu postigao pogodak protiv Barselone, koji je bio dovoljan za tri boda.

Ni gosti nisu ostali ‘dužni’. Galjardo i Mendez su bili najveća opasnost po gol domaćih. Mrežu Valjekana čuvao je iskusni Stole Dimitrievski. Makedonski reprezentativac je važan član ekipe iz Španije još od 2018. godine.

Nakon 12 odigranih utakmica, Rajo Valjekano zauzima 6. poziciju sa 20 osvojenih bodova. Selta je u dosadašnjem delu takmičenja osvojila 11 bodova i nalazi se na 14. poziciji. Ekipu koju sa klupe predvodi trener Iraola u narednoj rundi očekuje težak zadatak. Rajo će na stadionu ‘Santijago Bernabeu‘ odmeriti snage sa slavnim Realom iz Madrida. Selta neće imati ništa lakši posao, jer klub iz Viga dočekuje Barselonu. Obe utakmice su na programu 6. novembra.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter