0
Evropske lige

FIFA 2018 Russia-UEFA Qualifiers Serbija v Austrija Marko Arnautovic Beograd, 10.09.2016 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BOLONJA PREKINULA SERIJU LOŠIH REZULTATA: Arnautović ponovo strelac!

Objavljeno: 01.11.21 u 23:53

Izabranici Siniše Mihajlovića ostvarili novi trijumf!

Prošlo je skoro mesec dana od prethodne pobede Bolonje u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u Italiji. Izabranici Siniša Mihajlovića su večeras prekinuli niz loših rezultata i savladali su ekipu Kaljarija. Duel 11. kola Serije A, završen je trijumfom Bolonje sa 2:0.

Uprkos lošoj formi, Bolonja je bila veliki favorit uoči susreta sa današnjim rivalom. Kaljari beleži očajne rezultate od samog starta sezone i trenutno se nalazi na začelju tabele sa samo šest osvojenih bodova.

Gosti su pružili snažan otpor, bez obzira na trenutnu situaciju. Bolonja je kontrolisala posed lopte tokom cele utakmice, ali gosti su bili disciplinovani u defanzivnoj liniji u prvom poluvremenu.

Otpor Kaljarija ‘slomljen’ je ubrzo nakon velike pauze. Igrao se 49. minut kada je iskusni Medel uposlio De Silvestrija, a Lorenczo je zatresao protivničku mrežu. Snažni Čileanac je zabeležio prvu asistenciju ove sezone, dok je bivši igrač Lacija postigao treći ovosezonski pogodak u Seriji A.

Pokušavali su izabranici trenera Macarija da dođu do izjednačenja, ali to im nije ‘pošlo za nogom’. Na terenu je vođena prava bitka, a upravo je to prouzrokovalo veliki broj grubih startova. Iskusni Martin Kaseras je u 90. minutu dobio direktan crveni karton i ostavio je ekipu Kaljarija sa čovekom manje u polju.

Konačan rezultat postavljen je u 6. minutu sudijske nadokande. Nikola Sansone je poslao loptu u kazneni prostor, a onda je stigla do Marka Aranutovića. Reprezentativac Austrije je uputio udarac ka golu Kaljarija i Alesio Kragno je bio nemoćan.

Bolonja 7. novembra putuje u Đenovu, gde će odmeriti snage sa ekipom Sampdorije. Kaljari dan ranije ima znatno teži zadatak. Macari i ekipa dočekuju Atalantu u okviru 12. kola Serije A.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter