0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: U prvom planu Superliga Srbije i najjače evropske lige!

Objavljeno: 31.10.21 u 11:05

Danas u prvi plan stavljamo duele u Superligi Srbije, a ništa manje interesantno nije ni u ostatku Evrope.

U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket za vikend sa predlozima za klađenje i TOP kvotama.

Partizan – Čukarički

I1+&II1+ (kvota 1.53)

Da li neko možete zaustaviti crno-bele ove sezone? Čukarički svakako ima razloga da se nada, u dobroj su formi, nalaze se na trećem mestu na tabeli i sa klupe ih predvodi Saša Ilić koji najbolje poznaje kako dišu fudbaleri Partizana. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u oba poluvremena.

Radnički 1923 – Crvena zvezda

X2&2-3 (kvota 2.50)

Crveno-belima je neophodno da se brzo trgnu i oporave od šoka u Surdulici. Gostovanje u Kragujevcu nije lako, ali ukoliko žele da nastave borbu za titulu, pobeda je moranje. Predlog za klađenje je dupla šansa na Crvenu zvezdu uz dva do tri gola na meču.

Aston Vila – Vest Hem

IXvX (kvota 1.80)

Jako zanimljiv duel Premijer lige u kojem očekujemo neizvestan meč. Vest Hem je odlično pozicioniran na tabeli, nalazi se na visokom četvrtom mestu, dok Aston Vila nije baš sjajno počela ovu sezonu i nalazi se u donjem delu tabele. Predlog za klađenje je na nerešeni rezultat ili na poluvremenu ili na kraju meča.

Atletiko Madrid – Betis

I1-3&II1-3 (kvota 2.10)

Betis se više puta ove sezone pokazao kao jako neugodan rival, a Atletiko je znao nekoliko puta da napravi kiks ili da se izvuče jedva nakon što je gubio. Sve u svemu, očekujemo odličan fudbal uz golove. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Roma – Milan

3+ (kvota 1.58)

Derbi kola u Seriji A se igra na stadionu „Olimpiko“, gde Murinjovoj ekipi dolazi odlični Milan. Biće svega, Roma se probudila nakon sramnog poraza u Ligi konferencija od Bodo/Glimta i jasno je da nemaju vremena za gubljenje. Predlog za klađenje je na najmanje tri gola na meču.

Ukupna kvota je 25.30.

* Kvote su podložne promenama…

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter