1
Boks

Megomadov Sadam (SRB) v Emir Buyukdak (TUR) Nenad Borovcanin (C) AIBA World Boxing Championships-Belgrade 2021-Opening Ceremony Beograd, 26.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SVI U ARENU DA BODRIMO BOKSERE: Besplatan ulaz za sve kvalifikacione mečeve na Svetskom prvenstvu!

Objavljeno: 31.10.21 u 10:54

Dobra prilika da navijači ispune dvoranu!

Pobede srpskih boksera na Svetskom prvenstvu 2021. koje se održava u beogradskoj Areni, ukupno deset u okviru šest dana takmičenja, ostavilo je sladak utisak među ljubiltejima plemenite veštine u našoj zemlji. Zavladalo je veliko interesovanje za dolazak u Arenu i uživo praćenje borbi i iz tog razloga u Bokserskom savezu Srbije su se odlučili na sjajan potez. Ispunjena je želja boksera da BSS dozvoli besplatan ulaz za kvalifikcione meče i polufinala koji su na programu od 24. oktobra do 4. novembra 2021. sa sesijama od 13 i 18 časova.

Kaan Aykutsun (TUR) v Vladimir Mironchikov (SRB)
AIBA World Boxing Championships-Belgrade 2021-Opening Ceremony
Beograd, 30.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Svi koji su kupili karte za kvalifikacije, moći će da ih zamene za karte koje će se štampati za preostale borbe 1, 2. i 4. novembra (3. novembar je slobodan dan).

– Većina boksera su deca radničke klase i odluka BSS omogućava onima koji žele uživo da ih gledaju i od srca navijaju, da besplatno uđu na kvalifikacione mečeve i svima nama budu dodatna važna podrška – istakao je kapiten Bokserske reprezentacije Srbije, Vladan Babić.

Cene karata za finalne borbe 5. i 6. novembra biće po ranije određenim cenama.

 

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Jel ne trebaju pasoši, samo pošaljite spisak koji su naši, a koji sa Kosova,,,,,Da li je doktor Terza primio vakcinu direktno od mecene i sponzora,,,,Nemoj da se kasni, dogorelo je do podno tenka,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter