0
Evropske lige

FOTO: Instagram/ inter

INTER JEDVA DO POBEDE: Džeko i Lautaro utihnuli!

Objavljeno: 31.10.21 u 14:51

Inter savladao Udineze rezultatom 2:0. 

Nedeljni program Serije A otvorili su Inter i Udineze. Aktuelni šampion zabeležio je samo jednu pobedu u tri utakmice i postojao je imperativ pobede kako bi se priključili borbi za titulu. Sa druge strane, Udineze se nalazi u seriji od sedam utakmica bez pobede, prethodne četiri bile su nerešene.

Tokom prvog poluvremena, domaćini us se mučili, stvarali su prilike, ali nije bil oizglednih šanse za postizanje gola. Oba tima imala su isti broj šuteva prema golu rivala. Tako je prilično dosadno prvo poluvreme završeno bez promene rezultata.

Slična slika viđena je i u drugom poluvremenu, samo što su crno-plavi uspeli da dođu do gola, i to dva. Huakvin Korea je u 60. minutu na asistenciju Bastonija doneo prednost svom timu, a samo osam minuta kasnije duplirao prednost.

Inter se nakon ove pobede približio Milanu i Napoliju, ali ima utakmicu više. Naredne dve utakmice u ligi biće upravo protiv pomenuta dva tima. Udineze je sada upisao osmu uzastopnu utakmicu bez pobede, a naredni meč dočekaće Sasuolo.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter