0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - FEBRUARY 18: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan smiles prior to the UEFA Europa League Round of 32 match between Crvena Zvezda and AC Milan at on February 17, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

IBRAKADABRA: 400. gol u karijeri je bomba iz slobodnog udarca u velikom derbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.21 u 22:27

Legenda nad legendama!

Zlatan Ibrahimović nastavlja da pomera granice sa punih 40 godina! Švedski internacionalac nastavlja da blista u dresu italijanskog Milana, a večeras je u derbiju sa Romom postigao fenomenalan pogodak iz slobodnog udarca!

Večerašnji pogodak bio je njegov ukupno 400. u karijeri, a 150. u najjačem rangu italijanskog fudbala. Prosto je neverovatno kako se namestilo, da baš ovakva golčina bude jubilarni pogodak u njegovoj prebogatoj karijeri.

Ibrahimović se profesionalno bavi fudbalom od 1999. godine, a od tada je nastupao za: Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, PSŽ, Mančester junajted, LA Galaksi i sada ponovo Milan!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter