0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Borac/Dusko Radisic

‘HVALA VELIKOM ČOVEKU!’: Trener Borca posle poraza od Partizana, oduševio izjavom o Žocu!

Objavljeno: 31.10.21 u 11:46

Ekipa Borca doživela je četvrti poraz ove sezone u ABA ligi.

Bolji od čačanskog tima bio je Partizan, koji je pred punom dvoranom kraj Morave slavio rezultatom 68:86. Marko Marinović, trener Borca, istakao je da je falila bolja organizacija igre njegove ekipe, ali kaže da je zadovoljan skokom.

– Mi smo znali šta nas očekuje. Ali očigledno da nam je nedostatak Lopeza mnogo teško pao. Što se tiče organizacije, nismo bili dobri. Partizan je celu utakmicu vršio opstrukciju naše igre, i u tome je bio dobar. Nismo mogli da organizujemo napad kako valja. Jedinu dobru stvar koju smo uradili jeste da smo popravili skok, i zadovoljan sam što se toga tiče, rekao je Marinović za klupski sajt.

Kormilar Čačana kaže da Borac koncentraciju usmerava na narednog rivala, Studentski centar.

– Idemo dalje, pripremamo se za utakmice protiv ekipa našeg kvaliteta. Sledeći rival biće Studentski centar u Podgorici. Nemamo puno vremena za pripremu, tako da već od ponedeljka krećemo da se spremamo, dodao je Mabrinović.

FOTO: Borac/Dusko Radisic

Strateg Borca uputio je reči zahvalnosti svom starijem kolegi, Želimiru Obradoviću.

– Hteo bih da se zahvalim velikom čoveku, Željku Obradoviću, jer je on jedan od krivaca što Borac igra ABA ligu. On je u najtežim momentima prošle sezone nesebično pritekao u pomoć, pomogao nam i podigao nas. Ulio nam je samopouzdanje da možemo da izdržimo, a mi smo uspeli, pa smo ostali u ligi. Hvala mu od srca! Zahvalio bih se i publici što je došla u ovolikom broju. Nismo pružili neki dostojan otpor, ali probali smo. U ovom trenutku nije moglo bolje, poručuje Marko Marinović.

U sledećem, 7. kolu ABA lige tabor Borca ide u Podgoricu, gde će biti gost Studentskom centru. Taj meč je zakazan za naredni petak, a početak susreta je u 20 časova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter