0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Borac/Duško Radišić

ŽELJKO OBRADOVIĆ SLAVIO U RODNOM ČAČKU: Nastavak Partizanove serije pobeda, sada sledi težak raspored! (FOTO)

Objavljeno: 30.10.21 u 20:44

Nije bilo dileme.

Košarkaši Partizana su i posle 6. kola AdmiralBet ABA lige jedina neporažena ekipa. Ovog puta, crno-beli su savladali Borac u Čačku rezultatom 68:86, a nema sumnej da je ovo bio posebno emotivan susret za Željka Obradovića i Aleksu Avramovića, koji su upravo u gradu kraj Morave počeli svoje karijere.

FOTO: KK Borac/Duško Radišić

Nisu se crno-beli opustili, od samog starta su krenuli agresivno i to je dalo rezultata. Nakon prve četvrtine bilo je 10:19, a izvanrednu rolu imao je Alen Smailagić. I pored ne baš sjajne igre, Borac se rezultatski solidno držao u drugoj deonici, pa je prednost Partizana na poluvremenu iznosila 13 razlike (31:44).

Do još veće prednosti crno-beli dolaze u trećoj deonici. Iako ih šut za 3 nije dobro služio, uigranim akcijama i dobrim prodorima, lako su se izborili protiv Borčeve odbrane. U četvrtoj deonici, Željko Obradović je podelio minutažu, pa smo videli nešto manji broj poena.

FOTO: KK Borac/Duško Radišić

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Zek Ledej sa 14 poena, dok su Madar i Smailagić dodali po 13. Dvocifreni su bili još Kuruc i Zagorac koji su postigli po 10 pona. Kod domaćih, istakli su se Savo Lešić sa 14 i nekadašnji igrač crno-belih Marko Pecarski sa 13 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter