0
Košarka

FOTO: Fiba

VLASNIK BRUKLINA RAZOČARAN: ‘Ne može se tako igrati životima!’

Objavljeno: 30.10.21 u 16:46

Problemi izazvani COVID-19!

U NBA se vodi ‘polemika’ na temu zašto određeni košarkaši neće da se vakcinišu.. Vodeći među onima koji izbegavaju primanje vakcine – Kajri Irving, goruća je tema u Bruklinu.

‘Ili će se vakcinisati kako bi mogao da igra u Njujorku. Ne pitajte me kada će se i da li će se promeniti pravilo u Njujorku. Ako pitate ljude koji odlučuju o tome oni će reći kako se oslanjaju na nauku i na ono što traže zdravstvene vlasti.’ – rekao je vlasnik Bruklin Netsa – Džo Čai, koji je potom dodao:

‘Baš je kavaljerski tako oteti neku situaciju u kojoj se radi o životu i smrti. Ljudi ne bi trebalo da prave političko pitanje oko ovoga. Kada vidiš protestante, oni imaju političku poruku. Nisu oni navijači košarke. Ne zanima njih ko igra ili ne. Otimaju čitavu temu jer je opasno kada imamo situaciju oko života i smrti. Ako nisi vakcinisan i dobiješ kovid, mnogo je veća verovatnoća da se razboliš i da možda umreš.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter