0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

VINOVNIK JE JUVENTUSOVIH KATASTROFA, A IMA NEVEROVATNU PLATU: Alegri će zaraditi pravo bogatstvo u Italiji!

Objavljeno: 30.10.21 u 21:52

Više od nekih odličnih igrača.

Nema sumnje da Juventus ove godine ne igra na svom prepoznatljivom nivou. Odlazak jednog od najboljih fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda, kao i trenera Pirla, sigurno je poremetio italijanski klub.

Oni su na do sada 11 odigranih mečeva u Seriji A zabeležili 4 pobede, 3 remija i čak 4 poraza. Trenutno su na deobi 8. mesta sa 15 bodova, a navijači kao jednog od najvećih krivaca za to vide trenera Maksimilijana Alegrija. Baš nakon novog poraza od Verone, poznati italijanski novinar Tankredi Palmeri, otkrio je da će Juventus u naredne 4 godine Alegriju platiti čak 72 miliona evra.

U pitanju je znatno veća cifra od one koju su mediji ranije prenosili, a nakon te vesti, navijači su još više ljuti na klub i na samog trenera. Ipak, ono što ga verovatno i dalje drži na klupi Juventusa jesu odlični rezultati u Ligi šampiona, barem za sada. Italijanski klub je slavio u prva 3 kola protiv Čelsija, Malmea i Zenita, pa je sa 9 bodova prvi u Grupi H.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter