0
Fudbal

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Totenhem dočekuje Junajted! Ko je vaš favorit?

Objavljeno: 30.10.21 u 11:05

Još jedan uzbudljiv vikend je pred nama, a izdvajaju se derbi mečevi u Premijer ligi. U saradnji sa TOP BET kladionicom pripremili smo Tiket za vikend sa predlozima za klađenje i TOP kvotama.

Lester – Arsenal

GG (kvota 1.70)

Arsenal je u usponu forme, dok „lisice“ takođe igraju dobro u kontinuitetu. Ova dva tima trenutno imaju isti broj bodova na tabeli po 14. Predlog za klađenje je da oba tima daju po gol.

Bajer Leverkuzen – Volfsburg

I1+&II1+ (kvota 1.72)

U duelu ove dve ekpi, često je neizvesno i zanimljivo, a golovi skoro nikada ne izostanu. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u oba poluvremena.

Totenhem – Mančester junajted

IXvX (kvota 1.80)

Mančester junajted u nezgodnom momentu dolazi u London na gostovanju Totenhemu. Nakon bruke i poraza od Liverpula visokim rezultatom 5:0, idu na noge „pevcima“ koji igraju prilično dobro ove sezone pod komandom Nuna Espirita Santa. Predlog za klađenje je na nerešeni rezultat ili na poluvremenu ili na kraju meča.

Valensija – Viljareal

I1-3&II1-3 (kvota 2.10)

Valensija se prošlo kolo provukla protiv Osasune golom u 97. minutu, a sada će ima težak zadatak gde im na megdan dolazi „žuta podmornica“. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Atalanta – Lacio

3+ (kvota 1.58)

Ova dva tima na tabeli Serije A deli samo jedan bod, obe ekipe igraju efikasan fudbal sa dosta golova, pa tako treba da bude i u subotu od 15 časova, kada startuje mali derbi. Predlog za klađenje je na najmanje tri gola na meču.

Ukupna kvota 17.46.

* Kvote su podložne promenama…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter