0
Evropske lige

Filip Stevanovic (L) and Nemanja Petrovic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v TSC Beograd, 05.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport ©

STEVANOVIĆ HOLANĐANIMA OPISAO SRPSKI DERBI: Partizanovi navijači su ludi, ima ih mnogo!

Objavljeno: 30.10.21 u 23:36

Polako se navikava na tamošnju kulturu.

Nekadašnji fudbaler Partizana Filip Stevanović, holandskim medijima je opisao srpski derbi i partizanove navijače, ali se dotakao i novog poglavlja u karijeri. Sezonu je počeo odlično, nakon povrede je manje igrao, dok je svoj prvenac postigao u Kupu. Takođe Stevanović je dao do znanja koliko mu prisustvo roditelja znači.

Sanjao sam o tome da što pre postignem gol i uspeo sam to. Sada mi je malo lakše i opušteniji sam. Drago mi je što su tu. Veoma poštujem svoje roditelje. Majka mi je odsutna na neko vreme, pa sam tu sa ocem. Mnogo mi pomaže što su oni tu sa mnom, počeo je Stevanović.

from left Filip Stevanovic Nemanja Jovic Macky Bagnack Nikola Stulic Milos Jojic Slobodan Urosevic goalkeeper Aleksandar Popovic
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Proleter v Partizan
Novi Sad, 29.04.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Nakon crno-belih, Stevanović je potpisao ugovor sa Mančester sitijem, koji ga je poslao na pozajmicu u Herenven. Ipak, Filipu je najdraže bilo kada je saznao da će u Partizanu moći da igra još 6 meseci.

Partizan je moj klub. Uvek sam sanjao da igram za njih. Bio sam srećan nakon što me je Siti kupio znajući da mogu da igram za Partizan još šest meseci. Imaju toliko navijača koji daju energiju.Znam da i ovde ima jedan veliki za navijače između Herenvena i Kambura. Može se porediti na neki način. Navijači Partizana su zaista ludi, zaključio je mladi srpski fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter