0
AdmiralBet ABA Liga

Alen Smailagic Eurocup basketball game, Regular season, round 2, Partizan v Turk 27.10.2021. Belgrade, Sebia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

SMAILAGIĆEVA BRUTALNA ZAKUCAVANJA OBELEŽILA MEČ U ČAČKU: Evo šta je sve naučio u NBA ligi! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.21 u 21:06

Bio je sjajan.

Koašrkaši Partizana su u 6. kolu AdmiralBet ABA lige savladali Borac iz Čačka rezultatom 68:86. Ostali su izabranici Željka Obradovića jedini neporaženi tim u regionalnoj ligi, ali ih u nastavku sezone očekuje znatno teži raspored.

Jedan od onih koji su obeležili meč u Čačku bio je Alen Smailagić, nekadašnji košaršaš Golden Stejta, a sada mlada nada Partizana. Momak rođen u kotežu postigao je 13 poena uz šut iz igre 6/8, a tome je dodao 3 ukradene lopte i 5 skokova. Ono što je publiku posebno oduševilo, bila su Alenova zakucavanja.

Smailagić je prvo dobro iskoristio Panterov pas, imao je otvoren put ka košu i snažno je zakucao. Nakon toga, do izražaja je došla i njega sjajna igra u odbrani, ukrao je loptu jednom košarkašu Borca, a ishod je bio isti. Treće zakucavanje bilo je nakon kontre koju je upravo Smailagić povukao. Razmenio je pas sa Avramovićem, igrač Borca je ispao, a Alen je zabeležio nove poene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter