0
Ostali sportovi

European Waterpolo Championship 2016 Srbija v Malta Slobodan Nikic (C) Beograd, 12.01.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

PRVI STRANAC NA KLUPI U ISTORIJI KLUBA: Velika čast za asa vaterpolo reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 30.10.21 u 09:56

Novi izazov u trenerskoj karijeri!

Nekadašnji reprezentativac Srbije u vaterpolu Slobadan Nikić novi je trener Vašaša. Nikić će biti prvi stranac u istoriji na klupi slavnog kluba iz Mađarske. Ovo je još jedno veliko priznanje za srpski vaterpolo.

Slobodanu je ovo prvi posao u seniorskom vaterpolu, a nakon sjajne igračke karijere nametnuo se i odličnim rezultatima u omladinskim selekcijama nacionalnog tima Srbije.

Nikić će u Vašašu sarađivati sa dva aktuelna reprezentativca naše države. Boje kluba iz Mađarske brane iskusni čuvar mreže Branislav Mitrović i Sava Ranđelović. Sa spomenutim kolegama, Nikić je 2016. godine osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Riju.

Tokom igračke karijere Slobodan je nosio kapicu Partizana, Niša, Jadrana, Olimpijakosa, Pro Reka, Kamoljija, Galatasaraja, Orvušegetema i Ferencvaroša.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter