0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Borac/Duško Radišić

OBRADOVIĆ SE NAKON POBEDE NAŠALIO U SVOM STILU: Moji igrači bi trebalo da siđu do Morave da operu ruke – to je stari trik! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.21 u 22:49

Sigurna pobeda crno-belih.

Košarkaši Partizana su u Čačku savladali Borac rezultatom 68:86, iako ih uopšte nije služio šut za 3 poena (5/26). Nakon 6. trijumfa crno-belih u AdmiralBet ABA ligi, trener crno-belih Željko Obradović na konferenciji je zbijao šale u svom stilu.

Agresivnost u odbrani nam je dala sve što nam je bilo potrebno. Nažalost, mnoge otvorene šuteve nismo ubacili, 5/26. Možda ne bi bilo loše da primenimo onaj stari trik da siđu do Morave da operu ruke. Ne znam šta bih pametnije mogao da uradim. Naravno, želim Borcu sve najlepše u nastavku sezone i mom mladom kolegi. Hvala čačanskoj publici na prijemu i aplauzu, počeo je Obradović.

Nakon reči hvale za čačansku publiku, devetostruki evroligaški šampion, osvrnuo se i na svoj povratak u rodni grad. Ovom prilikom otrkio je da je tokom pauze koju je napravio, više vremena proveo u Čačku nego u Beogradu.

Super se osećam, poslednjih godinu dana kada nisam radio više sam ovde bio nego u Beogradu, majka mi živi ovde, mnogo prijatelja. Super je osećaj biti u Čačku, zaključio je Željko Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter