0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

BOMBA SENT ETJENA SA 60 METARA: Ovo će sigurno konkurisati za pogodak sezone – svi su bili u neverici! (VIDEO)

Objavljeno: 30.10.21 u 20:19

Sjajno je procenio situaciju.

Fudbaleri Sent Etjena su u 12. kolu Lige 1 remizirali sa Mecom na gostovanju. Duel ekipa koje su na samom dnu tabele zbog jednog poteza gostujućeg fudbalera prerastao je u spektakl.

Naime, u 16. minutu Vahbi Khazri osvojio je loptu blizu svo šesnaesterca i polako je krenuo ka centru. Tunižanin je potom odlično uočio golmana Meca, koji je izašao dosta visoko i odlučio je da uputi šut. Nema sumnje da je Khazri ovo vežbao na treningu, bio je nepogrešivo siguran i tako je doveo svoj tim do izjednačenja.

Ipak, do kraja meča nije bilo golova, pa će obe ekipe morati da se zadovolje sa po bodom. I jedni i drugi imaju jako loš start sezone, Sent Etjen ne zna za pobedu, zabeležili su 6 remija i 6 poraza, dok je Mec sada 18. na tabeli sa 7. bodova. Kako trenutno stvari stoje, oba tima će se grčevito boriti za opstanak, pa je ovaj meč imao veliki značaj.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter