0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Trening uoci meca s Portugalija Portugal Andrija Zivkovic Stara Pazova, 26.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ DOBIJA PONUDU ŽIVOTA: Samo treba da stavi svoj potpis!

Objavljeno: 30.10.21 u 12:36

Ponuda koja se ne odbija. 

Nekadašnji „biser“ Partizana, Andrija Živković, prošao je trnovit put kako bi dobio pravu priliku da pokaže šta ume. Posle „mučenja“ u ekipi Benfike, spas je pronašao u PAOK-u.

Partijama u grčkom klubu uspeo je da vrati karijeru na pravi put, ali i da se vrati u reprezentaciju. Bila je dovoljna jedna odlična sezona da čelnike kluba navede na razmišljanje da Živkoviću ponude novi ugovor.

Živković na stolu ima ponudu koju teško može da odbije. U planu je da njegova mesečna plata bude neto malo preko 100.000 evra, plus niz bonusa za golove, pobede i trofeje. Produžetkom saradnje veznjak bi postao najplaćeniji igrač u istoriji grčkog fudbala.

Reprezentativac Srbije je ove sezone upisao šest nastupa u Super ligi Grčke i uspeo je da se upiše dva puta u strelce i jednu asistenciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter