3
Domaći fudbal

Zvezdan Terzic i Kostadin Kup Srbije polufinale derbi, dvestoti derbi, Partizan - Crvena Zvezda 9. Jun 2020, 9.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

TERZIĆEV SIN NAPUSTIO CRVENU ZVEZDU: Otkriveno je i zašto – napravio je jedan gest koji će oduševiti navijače!

Objavljeno: 29.10.21 u 16:46

Osetio je da je tako najbolje.

Sin Zvezdana Terzića, generalnog direktora Crvene zvezde Kostadin Terzić, pre nekoliko meseci je odlučio da ode iz kluba. On je u Zvezdi zaposlen 1. aprila ove godine, u klubu je proveo samo 2 meseca, a navodno se povukao nakon serije loših komentara zvezdaškog dela javnosti.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Proleter v Crvena Zvezda
Zvezdan Terzic (R) and Kostadin Terzic
Novi Sad, 21.08.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Do trenutka kada je otišao, obavljao je posao pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića, ali očigledno nije bilo suđeno da tako i ostane. Podsećamo, ranije je navedeno da se Kostadin odrekao svoje plate u Crvenoj zvezdi. On je mesečno trebao da prima 800 evra, ali je taj novac preusmerio na račun Zvezdine omladinske škole.

Podsećamo, Kostadin je ranije radio i u FSS, gde nakon isteka ugovora nije došlo do produžetka saradnje. Mediji su taj slučaj povezivali sa svađom između Zvezdana Terzića i Dragana Stojkovića Piksija.

0
0

3 Komentara

  1. Jao rasplakaću se. Pa naravno da je otišao jer mu je tata napravio GoTer firmu i sad uzima milione na Beogradu na Vodi…Cirkus

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter