0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

SKANDAL U BIH, PREDSEDNIK KLUBA BRUTALNO PROKLINJAO SUDIJE: Želeo im je rak grla – sada je dobio zabranu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.10.21 u 17:09

Dobio je smešnu novčanu kaznu.

Predsednik FK „25. maj“ Mursel Delić, našao se u centru skandala 17. oktobra, kada je predsedniku Komisije za sudije i suđenje Nerminu Omeroviću slao jezive poruke. On je kažnjen od strane Disciplinske komisije FS Tuzlanskog kantona i zabranjeno mu je obavaljanje funkcije u trajanju od jedne godine.

Delić je u poruci proklinjao Omerovića rečima: “Dabogda svi rak u grlu dobili”, a čak i nakon toga, nije stao. Nekoliko sati kasnije, članu Komisije za sudije i suđenje Edisu Zukiću, poslao je sličnu poruku: “Dabogda vi svi dobili rak u grlu i to vam sve trebalo za ukopa, vama ili vašim svejedno mi je”.

SPORAN TRENUTAK SA UTAKMICE:

Ove poruke Delić je poslao nakon utakmice u Špionici, nakon sporne situacije u 78. minutu, kada su osim izvođača penala domaći fudbaleri utrčali u šesnaesterac pre vremena. Pored kazne prema kojoj mu je zabranjeno obavljanje funkcija, dobio je i smešnu novčanu kaznu od 50 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter