0
Fudbal

Bibras Natcho Partizan - Crvena Zvezda Superliga Srbije Super Liga derbi, derby 19.9.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PENAL NIJE UVEK SIGURAN GOL, ALI ON JE NEPOGREŠIV: Nathovi jedanaesterci su savršenstvo, pogledajte tu statistiku!

Objavljeno: 29.10.21 u 18:17

Uvek je staložen.

Fudbaleri Partizana ove godine u Superligi Srbije igraju izvanredno. Na 14 do sada odigranih kola, crno-beli su zabeležili 13 pobeda i samo jedan remi, pa su lideri domaćeg prvenstva sa 40 bodova. Takođe i u Evropi se drže dobro, u prva dva kola LK savladani su Anortozis i Flora, dok ih je u trećem ipak sačekao poraz od favorizovanog Genta.

Ricardo Gomes (R) celebrates after scoring a goal with Bibras Natkho Natcho
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Partizan v Radnik Surdulica
Beograd, 17.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Napad ekipe koju predvodi Aleksandar Stanojević vuče Rikardo Gomeš, koji je nezaustavljiv, ali ne treba zaboraviti ni pravi mozak tima – Bibrasa Natha. Od trenutka kada je stigao u Humsku, Izraelac šutira penale čak 18/18, pa kada Partizan dobije udarac sa bele tačke, uopšte ne mora da strepi za ishod istog.

Od tih 18 penala, tri su bila u Evropi, dok je ostatak imao u Superligi Srbije. Ono što takođe iskače u prvi plan su i ishodi mečeva na kojima je Natho šutirao jedanaesterce. Partizan ih je dobio čak 16, dok su dva završena nerešeno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter