0
Košarka

Kosarka, Euroleague, sezona 2011/2012.Partizan Vs. Real Madrid.Dragan Milosavljevic, left.Belgrade, 10.11.2011..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEKADAŠNJI KAPITEN PARTIZANA JE SLOBODAN IGRAČ: Srpski reprezentativac sporazumno raskinuo saradnju sa ekipom iz Turske!

Objavljeno: 29.10.21 u 21:00

Iskusni košarkaš se nije dugo zadržao u Bursi!

Nekadašnji kapiten Partizana i reprezentativac Srbije, Dragan Milosavljević, napustio je ekipu Bursaspora! Popularni Gagi je u Tursku stigao na startu tekuće sezone, ali nije uspeo da se istakne u ekipi Burse.

Trener Dušan Alimpijević je brzo reagovao i pronašo je zamenu za Milosavljevića. U Tursku je stigao Entoni Braun. 

Milosavljević se dugo borio sa teškim povredama i prethodne sezone se vratio na teren. Iskusni košarkaš i osvajač srebrne medalje sa nacionalnim timom Srbije na Evropskom prvenstvu 2017. godine, branio je boje Mege pre dolaska u Tursku.

Dragan je tokom karijere nastupao Napredak, Radnički iz Kragujevca, Partizan, Albu i Unikahu. Videćemo gde će Milosavljević pronaći novi angažman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter