0
Boks

FOTO: BSS

MUNJA ALIČIĆ DEKLASIRAO VALTERA: Sprski bokser nastavio šampionski ples! (FOTO)

Objavljeno: 29.10.21 u 20:13

Veliki uspeh za za Srbiju!

Mlada zvezda srpskog boksa, 19- godišnji Semiz Aličić nastavio je šampionski ples u ringu Arene na Prvenstvu sveta za muškarce 2021. Drugu pobedu srpski reprezentativac u kategoriji do 60 kg upisao je protiv predstavnika Laosa Valtera Upatana rezultatom 5:0.

FOTO: BSS

Od samog starta meča naša velika i mlada nada nametnuo je svoj tempo i inicijativu i sve do samo kraja treće, ujedno poslednje runde držao sve konce u svojim rukama. Pobednik se ni jednog trenutka nije dovodio u pitanje.

FOTO: BSS

Uz veliku podršku publike, nošen gromoglasnim navijanjem popularni Pinja nizao je udarac za udarcem protivniku iz Laosa i zasluženo stigao do osmine finala u kojoj će snage odmeriti sa deset godina starijim Litvancem Edgarasom Skurdelisom koji iza sebe ima 90 mečeva u amaterskoj kategoriji.

FOTO: BSS

-Držao sam se taktike koju mi je dao selektor i stručni štab. Pre početka meča imao sam malu tremu koja je odmah nakon prvog gonga nestala. Sa velikim samopouzdanjem sam ušao u ovaj meč što se moglo i videti, do kraja sam ostao u istom ritmu i na kraju stigao do pobede koja mi veoma znači. Ovu pobedu poklanjam svim navijačima koji su bili uz mene I Srbiji. Idemo dalje u nove pobede  – kroz osmeh je rekao srpski reprezentativac koji je pre tri godine našoj zemlji doneo i evropsko juniorsko zlato.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter