0
Evroliga

Vasilije Micic Partizan - EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

LUDO VEČE U EVROLIGI: Efes na +34, fantastičan Lojd!

Objavljeno: 29.10.21 u 21:27

Ubedljiva pobeda Zenita nad Baskonijom!

Crnogorski stručnjak Duško Ivanović doživeo je jedan od najtežih poraza u svojoj karijeri. Njegova Baskonija poražena je rezultatom 83:54 na gostovanju ekipi Zenita.

Sjajno veče imao je Džordan Lojd koji je upisao 20 poena i uhvatio osam skokova, dok je u poraženom sastavu najbolji bio Grejndžer sa 13 poena.

Veliko iznenađenje režirali su košarkaši Uniksa, koji su na svom terenu nadigrali ‘kraljevski klub’! Konačan rezultat bio je 65:58, a istakao se nekadašnji bek BarseloneMario Hezonja sa 13 poena.

Konačno je do pobede stigla ekipa Efesa! Oni su na domaćem terenu deklasirali Žalgiris sa čak 34 razlike (94:60). Sjajno veče imao je Petrušev koji je postigao 14 poena i uhvatio šest skokova, dok je Micić imao 11 poena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter