0
Evroliga

from left Nate Walters Nikola Ivanovic Nikola Kalinic Marko Simonovic Maik Zirbes Austin Hollins Nemanja Popovic Marko Gusic Aba League season 2021/2022-Crvena Zvezda v KK Split Beograd, 24.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/ Starsport.rs ©

CRVENA ZVEZDA DOBIJA OGROMNO POJAČANJE PRED PANATINAIKOS: Upravo im je on dosta falio u prethodnim mečevima!

Objavljeno: 29.10.21 u 17:35

Dosta će značiti crveno-belima.

Košarkaši Crvene zvezde će nakon poraza od Monaka i Olimpije iz Milana, sledeći meč odigrati 1. novembra kada će im rival biti ekipa Mege. Nakon tog susreta, izabranici Dejana Radonjića, sastaće se sa Panatinaikosom, u duelu koji se igra u četvrtak.

Upravo pred meč 8. kola Evrolige, u sastav crveno-belih vraća se jedan od najbitnijih igrača Nikola Ivanović. Njegovo odsustvo počelo je pred meč sa Albom, kada crnogorski košarkaš nije nastupio zbog koronavirusa. Prema najnovijim informacijama pojedinih medija, Crvena zvezda će na Ivanovića moći da računa u utakmici u kojoj regionalni šampion želi da prekine seriju poraza u Evroligi.

Nikola Ivanovic Crvena Zvezda – Cedevita Olimpija ABA Liga kosarka Beograd, Srbija 17.10.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Podsećamo, Zvezda je već od priprema u velikim problemima. Na prijateljskom turniru, prvo je tešku povredu doživeo jedan od najboljih košarkaša Eron Vajt, dok su probleme imali i Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac i Branko Lazić. Nakon svega toga, koronavirus je dobio i Majk Cirbes, koji se brzo oporavio i vratio na parket.

NAREDNIH 10 MEČEVA CRVENE ZVEZDE:

1. novembar: Crvena zvezda – Mega

4. novembar: Crvena zvezda – Panatinaikos

7. novembar: Zadar – Crvena zvezda

11. novembar: Crvena zvezda – Asvel

14. novembar: Crvena zvezda – Partizan

16. novembar: Baskonija – Crvena zvezda

18. novembar: Real Madrid – Crvena zvezda

22. novembar: SC Derbi – Crvena zvezda

26. novembar: Crvena zvezda – Uniks

3. decembar: Crvena zvezda – Cibona

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter