Sinisa Mihajlovic Crvena Zvezda - Partizan derbi Superliga 14.4.1018. April 14. 2018. plej of play off Super Liga Srbije (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)
in ,

SINIŠA MIHAJLOVIĆ DOBIO UNUKU, PA PONOVO BESNEO ZBOG SUDIJA: Nismo mi školarci pa da nas ućutkuju!

Nije bio ni malo zadovoljan.

Nekadašnji selektor Srbije, a sada trener Bolonje Siniša Mihajlović postao je deda. Njegova mlađa ćerka Virdžinija, rodila je devojčicu koja je dobila ime Violante. Potom je izašao i intervju srpskog trenera za Gazetu, u kome govori o porastu broja isključenja trenera u Seriji A.

Stvari svakako mogu da budu bolje, jer smo sad za vikend imali četvoricu izbačenih stratega. A kada se isključe i Murinjo, i Spaleti, i Inzagi i Gasperini, onda iza toga mora da postoji neki razlog. Znate, ono što je Gasp rekao je tačno: nismo mi školarci, pa da nas nastavnici ućutkuju. Moramo da pričamo više, počeo je Mihajlović.

Potom je naveo Danijela Orsatu kao pozitivnog primera sudije. Mihajlović je otkrio da sa njim može da priča, pa i da se ponekad sporečka, ali da arbitar sve to razume.

Recimo, ja sa Orsatom mogu da pričam, mogu i da se sporečkam, ali on to sve razume. Potrebno nam je više takvog osećaja kod arbitara. Ali, kod mnogih sudija, kada probate da im se obratite, oni i ne žele da vas saslušaju. Kada bi mi neko od njih prišao i rekao ‘Napravio sam grešku’, sve bi se na tome završilo. Iskrenost se uvek ceni. Žao mi je što toga nema, zaključio je iskusni srpski stručnjak.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

INCIDENT KAKAV SE NE PAMTI, DIREKTOR NOŽEM IZBO FUDBALERA: Isplivao je jeziv snimak – sve se desilo zbog brašna! (VIDEO)

KEŽMAN OTKRIO DETALJE SUKOBA SA VIDIĆEM I MIJATOVIĆEM: Nemanja ga je povredio, a Peđu je „ispalio!“