1
Domaći fudbal

Dejan Stankovic UEFA Europa League football match between Crvena Zvezda and Braga 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PRIČA JE PONOVO AKTUELNA, ITALIJANI ŽELE DEKIJA STANKOVIĆA: Da li će Zvezda ostati bez trenera?!

Objavljeno: 28.10.21 u 12:15

Novac nije problem.

Najveći deo svoje igračke karijere Dejan Stanković je proveo u Italiji, odakle iz meseca u mesec stižu glasine kako bi u Seriji A mogao da se oproba kao trener. Tamošnji mediji, ovog puta su preneli da predsednik Sampdorije Masimo Ferara želi Stankovića na klupi svog kluba, a navodno, to bi moglo da se dogodi od januara.

U tekstu se još dodaje da novac nije problem i da bi srpskom strategu ispunili sve uslove. Nijedna ni druga strana za sada nisu potvrdile, ali ni demantovale ovu informaciju, ali ne treba zaboraviti da Stanković ima važeći ugovor sa crveno-belima.

Dejan Stankovic Guelor Kanga Ludogotec – Crvena Zvezda UEFA Europa League 30.9.2021. foto: Nikola Mitic/STARSPORT

Zvezda igra sjajno u Ligi Evrope, ostvarene su pobede protiv Brage i Ludogoreca, uz remi sa Mitjilandom u Danskoj. Šampion Srbije je trenutno prvi u grupi, ali u domaćem prvenstvu stvari ne ide baš najbolje. Crveno-beli su sinoć poraženi od Radnika iz Surdulice i sada imaju 5 bodova zaostatka za Partizanom.

Sve u svemu, taj poraz nije uticao na poverenje u Dejana Stankovića, a dali će ga dobra ponuda iz Sampdorije privoleti da napusti Srbiju – videćemo.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter