1
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic Aleksa Avramovic Eurocup basketball game, Regular season, round 2, Partizan v Turk 27.10.2021. Belgrade, Sebia foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OBRADOVIĆ I AVRAMOVIĆ SE VRAĆAJU U RODNI GRAD: Borac dočekuje Partizan, Đoković poručuje da se Čačani neće predati!

Objavljeno: 28.10.21 u 15:51

Očekuje se spektakularan doček.

Košarkaši Partizana sinoć su savladali Turk Telekom u drugom kolu Evrokupa rezultatom 85:59. Bili su ubedljivi crno-beli u svim parametrima, a već 30. oktobra očekuje ih gostovanju Borcu iz Čačka u okviru AdmiralBet ABA lige.

Biće to novi povratak Željka Obradovića i Alekse Avramovića u dvoranu kraj Morave, a toga je svestan i Ilija Đoković. Košarkaš Borca poručuje da se njegova ekipa neće predati i da ako budu bili koncentrisati svih 40 minuta imaju šanse za pobedu.

Head coach Zeljko Obradovic
Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 23.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Utakmica protiv Partizana samo je motiv više da pokažemo šta znamo. Crno-beli dolaze u Čačak, a Željko Obradović nije igrao utakmicu u Čačku duži vremenski period. Uz sav renome koji ima, a o tome neću ni da govorim, jer smatram da je suvišno, sigurno je da mu se nećemo lako predati, kao što nismo nikad. Ukoliko popravimo greške iz prethodnih duela i ako budemo fokusirani svih 40 minuta, sigurno da ćemo imati šansu za pobedu, počeo je Đoković.

FOTO: ABA liga/Nikola Vuruna

Borac je u prošlom kolu regionalnog prvenstva poražen od Zadra, igrači su ljuti zbog propuštene prilike i sigurno je da se očekuje reakcija. Za kraj svog obraćanja, plejmejker Borca misli da će ekipa biti bolja iz meča u meč.

Osetili smo da možemo da dobijemo tu utakmicu, ali nas nije išlo tokom meča, tako da smo bili poprilično ljuti nakon susreta. Iako je trenutni skor 2/3, mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i da ćemo pokazati ko smo i šta smo, zaključio je Ilija Đoković.

0
0

1 Komentara

  1. A sta ti kao igras kosarku, koga ti mozes da pobedis, ali ajde da i ja ne preterujem, ali stvarno ovakvi likovi mogu da iziritiraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter