0
Boks

FOTO: BSS

NEVEROVATNO SMO POČELI, TREBA DA NASTAVIMO U OVOM RITMU: Podrška glumca i repera bokserima, dođite u Arenu od 13.00h!

Objavljeno: 28.10.21 u 12:30

Naši bokseri oduševljavaju čitav svet.

Za predstavnike Srbije Svetsko prvenstvo u boksu počelo je na najlepši mogući način. Iz sedam mečeva zabeležili smo šest pobeda. Danas su na redu novi dueli i imaćemo tri predstavnika. Pobede donose interesovanje publike a selektor Milan Piperski i njegovih 12 momaka juče su se složili da podrška sa tribina mnogo znači i da se nadaju da će ona biti još veći. Karte po ceni od 700 1.200 rsd mogu se kupiti i direktno po dolasku u dvoranu Arena.

FOTO: BSS

Naši će danas imati i podršku od popularnog srpskog reprera Smoke Mardeljano, koji je napravio himnu bokserima za SP. A naš poznati glumac Miloš Biković kapitenu Babiću i ostalima poželeo je da nastave u ovakvom ritmu pobeda. Oni su pozvali građane da od 13.00 dođu i u velikom broju podrže naše boksere u Areni.

Satnica naših je sledeća: od oko 13.35 u ring b nas iskusni Veljko Gligorić (57 kg) nadmetaće se protiv Esenbeka iz Kirgistana. Kapiten Vladan Babić oko 14.20 izlazi na megdan prvaku Afrike,
Yegnong Maksimu, koji predstavlja Kamerun u superteškoj kategoriji. Posle toga imaćemo pauzu a u večernjoj sesiji na ring A izlazi Rus sa srpskim pasošem Vakid Abasov. Za rivala će imati Sanil Shahia iz Nepala u kategoriji 67 k, a meč počinje oko 19.30.

Srbi srećno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter