0
Evroliga

from left Nate Walters Ognjen Dobric Luka Mitrovic Ognjen Kuzmic Aleksa Uskokovic Marko Simonovic Ognjen Kuzmic Branko Lazic Euroleague - Season 2021-2022 - Crvena Zvezda v Alba Berlin Beograd, 22.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NEMOĆNA ZVEZDA: Olimpija nadigrala beogradske ‘crveno-bele’!

Objavljeno: 28.10.21 u 22:29

Peti poraz u sezoni…

Crvena zvezda gostuje ekipi Olimpije iz Milana u okviru Evrolige.. Tim Dejana Radonjića delovao je u najmanju ruku ‘rasejano’ i potpuno ‘raštimovano’, naročito u napadu, mada danas ni odbrana nije na nivou.

Krenuo je domaćin silovito i zapretio da Zvezdi nanese jedan od najtežih poraza u novijoj istoriji kluba. Ipak, uspeli su izrabranici Dejana Radonjića ‘kolko-tolko’ da se konsoliduju i barem malo smanje prednost rivala koja je pretila da bude ogromna nakon prve deonice!

Olimpija Milano – Crvena zvezda 79:62

OLI: Šilds 18p

CZV: Mitrović 17p 7s, Dobrić 13p

Uspela je Zvezda u pojedinim momentima da se spusti na devet poena zaostatka, ali je Milan u svakom trenutku imao adekvatan odgovor na to.

Zvezdi je ovo peti poraz na sedam nastupa ove sezone u Evroligi, dok je Olimpija ostvarila šestu pobedu! Izabranici Dejana Radonjića naredni meč igraju na svom terenu protiv Mege u okviru ABA lige, da bi potom dočekali grčki PAO.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter