Humanitarni Fudbalski Mec Beograd, 24.05.2016 Predrag Mijatovic (R) Goran Stevanovic (C) and Mateja Kezman foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
in ,

KEŽMAN OTKRIO DETALJE SUKOBA SA VIDIĆEM I MIJATOVIĆEM: Nemanja ga je povredio, a Peđu je „ispalio!“

Kasnije su sve izgladili.

Nekadašnji srpski fudbaler Mateja Kežman tokom svoje karijere, imao je sukobe sa Nemanjom Vidićem i Predragom Mijatovićem. Sa legendom Mančester junajteda, posvađao se na SP u Nemačkoj, par dana pre utakmice sa Holandijom. Tada mu je Vidić uklizao sa obe noge, Kežman je uzvratio i došlo je do rasprave.

Sledeći put kad mi je dolazila lopta Nemanja se zaleti i klizeći start u mene sa obe noge otpozadi. Bukvalno me okrenuo naglavačke. Tu sam koleno malo povredio. Srećom bilo je samo nagnječenje meniskusa. Posle smo pričali o svemu i kasnije smo bili ok. Ali ja posle tog prvenstva nikada nisam dobio poziv za reprezentaciju. Ne znam zbog čega. Neko je posle pokušao da preko njega opere svoju odluku da me ne zove u reprezentaciju pa su rekli kako Vidić navodno uslovio – ili će igrati on ili ja. Ja jesam igrao sjajno ali je on u tom trenutku bio veći igrač. Posle sam pričao sa Nemanjom i rekao mi je da to nije imalo nikakve veze sa njim, počeo je Kežman.

Serbia’s Nemanja Vidic, left and Antonio Rukavina, react after the match against Slovenia, during their Euro 2012 Group C qualifying soccer match at Red Star (Crvena Zvezda) Stadium in Belgrade, Serbia, Tuesday, Sept. 7, 2010. (Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com)

Potom je otkrio da se Predrag Mijatović naljutio što je selektor Đorić šansu dao Kežmanu i Druloviću, pre nego njemu i Miloševiću. Kežman je istakao da ga je nakon meča Peđa nazvao i rekao mu kako ga je ispalio.

Sastanak u u podne, pre ručka. Peđa dolazi i kaže – Momci samo da se pozdravim, ja ne mogu da prihvatim odluku da danas ne igram. To je iznad nekih mojih rezona. Potom se zahvalio Đoriću i saigračima, izvinio se i napustio hotel. Posle utakmice zove me Peđa i kaže da sam ga ispalio. I tada mi on kaže da ima informaciju da sam ja dva dana pre utakmice znao da ću igrati a da sam se pravio lud. Ja sam mu ispričao šta se zaista desilo, i posle je on sklopio celu priču tako da je taj odnos izglađen, zaključio je Mateja Kežman.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

SINIŠA MIHAJLOVIĆ DOBIO UNUKU, PA PONOVO BESNEO ZBOG SUDIJA: Nismo mi školarci pa da nas ućutkuju!

PROGLAŠEN JE KRIVAC ZA PAD AVIONA I SMRT EMILIJANA SALE: Presuda će biti izrečena za nekoliko dana!