1
Domaći fudbal

Milos Spasic Superliga Srbije Crvena Zvezda - Radnik Surdulica, Belgrade, Serbia 17.4.2021. April 17. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘JEDAN OD NAJDRAŽIH GOLOVA U KARIJERI’: Slegli se utisci heroju Radnika dan nakon istorijske pobede nad Zvezdom

Objavljeno: 28.10.21 u 19:32

Spasić je postigao jedan od onih golova koji se večno pamte.

I direktno je fudbaler Radnika iz Surdulice trasirao put ka istorijskoj pobedi svog tima protiv Crvene zvezde, od 2:1 u sredu.

Miloš Spasić je bio strelac prvog pogotka za Surduličane koji su imali i 2:0 u drugom poluvremenu, ali se meč ipak završio sa golom prednosti za Radnik. Najbitnija je Surduličanima pobeda i to prva ikada protiv Zvezde.

U razgovoru za HotSport je Spasić rekao kako je trijumf nad aktuelnim prvakom države samo plod vrednog rada u Surdulici.

– Ako se uzme u obzir veličina protivnika, veoma sam zadovoljan igrom i jako ponosan na svoju ekipu i sebe. Mogu da dodam da se rad i upornost isplate, što smo u ovom meču pokazali. Sigurno je ova pobeda Radnika istorijska, ali mi nemamo puno vremena za slavlje i slično, već se okrećemo narednoj utakmici jer nam je, mislim, jedna od najbitnijih u prvenstvu. Što se tiče gola, naravno da sam srećan i sigurno mi je jedan od najdražih u karijeri – rekao je Spasić za HotSport

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter