0
Evroliga

from left Nate Walters Ognjen Dobric Luka Mitrovic Ognjen Kuzmic Aleksa Uskokovic Marko Simonovic Ognjen Kuzmic Branko Lazic Euroleague - Season 2021-2022 - Crvena Zvezda v Alba Berlin Beograd, 22.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

CRVENO-BELI NASTAVLJAJU PUT PO EVROPI, NA REDU JE MILANO: Velika kvota na pobedu Zvezde, ovo mora da se iskoristi!

Objavljeno: 28.10.21 u 13:37

Vreme je da se prekine loša serija.

Košarkaši Crvene zvezde u 7. kolu Evrolige gostuju Olimpiji iz Milana. Ekipa Dejana Radonjića u Italiju stiže nakon teške utakmice sa Monakom u Francuskoj i poraza rezultatom 70:62. Ipak, gostovanje u Italiji, crveno-beli pamte po dobrom, jer su od 2017. 4 puta slavili protiv domaćina.

Prema kladionici TopBet Olimpija je apsolutni favorit na ovom meču, dok je samim tim kvota na crveno-bele sjajna. Ako mislite da će Zvezda slaviti u Italiji, ponuđen je koeficijent 4.70. Što se tiče pobede domaćina, ponuđena je kvota 1.24, dok je na nerešen ishod dodeljena kvota 20.

Deluje da je ovo idealan trenutak da izabranici Dejana Radonjića prekinu seriju od 3 poraza u Evroligi i da dođu do vrlo bitne pobede. Nakon ovog susreta, Zvezdu očekuje utakmica protiv Mege 1. novembra, a nakon 3 dana i duel sa Panatinaikosom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter