Megomadov Sadam (SRB) v Emir Buyukdak (TUR) AIBA World Boxing Championships-Belgrade 2021-Opening Ceremony Beograd, 26.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
in

VREME JE ZA NOVE POBEDE: Evo kada danas nastupaju srpski bokseri – potrebna im je vaša podrška!

Novi ispiti za srpske boksere na SP. 

Na redu je treći dan Svetskog prvenstva u olimpijskom boksu za muškarce 2021. u beogradskoj Areni. Od naših boksovaće četiri reprezentativca. Posle tri pobede na startu, poraslo je i interesovanje za dalje mečeve, a karte se uz internet mogu kupiti u dvorani Arena, na glavnom ulazu.

 

Novopazarac Džejlan Toskić u polusrednjoj kategoriji (71kg) imaće duel protiv Kasima Mundbukive kao sedmi meč od 13 časova (oko 14.00), dok će Kragujevčanin Slobodan Jovanović u kruzeru (86kg) snage odmeriti sa favoritom ove kategorije Kubancem Heriha Ruiza Kordobe, kao 11 meč u programu koji počinje od 13.00 (oko 14.35).

U večernjem programu Omer Ametović u kategoriji minimum (48kg) je na rasporedu kao prvi meč od 18.00 časova protiv Turčina Muhameda Unlua, dok će Semiz Aličić u lakoj kategoriji (60kg) izaći u ring kao 10 meč u večernjem programu, protiv Irca Džona Halea, što je malo pre 20.00.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

FUDBALER IZAŠAO PRED KAMERU I PRIZNAO DA JE GEJ: Ne želi da se skriva – svako zaslužuje pravo da bude autentičan! (VIDEO)

DEFANZIVAC BAJERNA JEDVA USPEO DA IZBEGNE ZATVOR: Bizaran slučaj ga zamalo koštao karijere!