in ,

‘VERUJEM U MOJU BRAĆU, ZNAM DA TO MOGU’: Veljko došao u Arenu da podrži saborce iz reprezentacije, pogladajte na koji način im pruža podršku! (VIDEO)

Veljko uz braću Srbe u Areni.

Veljko Ražnatović (24), profesionalni srpski bokser u kruzer kategoriji, večeras se pojavio u Areni da kapitenu Vladanu Babiću i ostalim saborcima iz reprezentacije pruži podršku na licu mesta u njihovim bitkama za medalju na Svetskom prvenstvu.

Nadao se, pripremao na Zlatiboru da i on pomogne u osvajanju odličja, ali nažalost povreda ruke, pa korona, omele su ga da ostvari jedan od dečačkih snova.

– To se zove viša sila i protiv toga se ne može – setnim glasom rekao je Ražnatović na početku razgovora sa medijima u Areni.

Međutim, rođeni šampion zna da plemenita veština ne trpi kukumavkanje.

Ono što je sigurno, vratiću se još jači i biće pobeda i u profi ringu i u opremi moje Srbije, koju volim najviše na svetu. Međutim, ovde nismo da pričamo o meni, nego o ovim momcima koji će, siguran sam, dati i poslednji atom snage koji u sebi imaju da dođu do medalje za Srbiju! Verujem u moju braću, znam da to mogu. Dobro su krenuli, kod Srba straha nema. Biće lepih vesti do 6. novembra kada se završava ovaj svetski spektakl u srpskoj prestonici, videćete, osećam to – optimističan je jedan od najboljih kruzeraša koje naša zemlja u ovom trenutku ima.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZVEZDIN OČAJ U SURDULICI: Radnik naneo težak poraz crveno-belima, Stankoviću neće biti dobro kada pogleda tabelu! (VIDEO)

‘TERZIĆ DA NAPUSTI ZVEZDU, BORJAN NEK ODE U GRAFIČAR’: Delije su kivne nakon šokantnog poraza, uputile su brutalne kritike na račun ovih ljudi! (TVITOVI)