0
Boks

FOTO: HotSport

‘U BOJ KRENITE JUNACI SVI’: Orila se cela Arena, Ametović na ‘pogon’ publike srušio Turčina – nova velika pobeda Srba na SP! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.21 u 19:53

Ametović nošen publikom srušio Turčina.

Omer Ametović zabeležio je petu pobedu za Srbiju na Svetskom prvenstvu u Beogradu. Nošen fantastičnim navijanjem publike velika nada srpskog boksa bio je ubedljiv dve runde i slavlje je već moglo da počne.

Muhammet Unlu (TUR) v Omer Ametovic (SRB)
AIBA World Boxing Championships-Belgrade 2021-Opening Ceremony
Beograd, 27.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Predstavnik Turske išao je na sve ili ništa i trećoj rundi. Zadao je nekoliko odličnih udaraca, ali je naš talentovani bokser sjajno završio meč.

Bilo je sjajno čuti navijanje, koje su uz navijače podržali i ostali treneri i bokseri Srbije ali i Kazahstana koji su navijali za nas.

Muhammet Unlu (TUR) v Omer Ametovic (SRB)
AIBA World Boxing Championships-Belgrade 2021-Opening Ceremony
Beograd, 27.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Orilo se ‘Srbije, Srbija’ i ‘U boj krenite junaci svi, krente i ne žalte život svoj‘. Na kraju i podatak da je dva kombija stiglo iz Šapca i veliki autobus iz Sombora, da bodre baš Ametovića.

Na kraju, treća runda je pripala Turčinu, dok su sudije prve dve dale Ametoviću, što je dovoljno za peti trijumf Srba na

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter