0
Boks

FOTO: BSS

TOSKIĆ U ŠESNAESTINI FINALA BEZ BORBE: Srbija nastavila seriju pobeda na Svetskom prvenstvu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.21 u 15:40

Takmičar koji predstavlja Tanzaniju se nije pojavio na merenju.

Džejlan Toskić obezbedio je plasman u šesnaestinu finala Svetskog prvenstva u Beogradu bez borbe pošto se njegov protivnik nije pojavio na merenju, i tako je nastavio pobednički niz Srbije na ovogodišnjem prvenstvu.

Kasim Mbundvike iz Tanzanije se iz nepoznatih razloga nije pojavio na merenju, te je Toskić obezbedio meč sa ruskim bokserom Vadimom Musajevim u kategoriji do 71 kg.

Toskić je bio vrlo zadovoljan nakon plasmana.

„Na meremju sam odrzao kilažu, imao sam 70 kg. Što se tiče protivnika, nije se pojavio na merenju pa sam meć dobio bez borbe. Veoma sam ponosan na mene i moje drugove iz reprezentacije“.

Toskić je tu i da podrži kolege iz reprezentacije.

„Dosao sam da podrzim Slobu Jovanovića, Omera Ametovica i Pinju Aličića. Daću sve od sebe sa tribina da ih bodrim do pobede. Moj sledeci ptotivnik je iz Rusije, znam da je šampion. Daću sve od sebe da pobedim u Beogradu, jer niko nije nepobediv“.

Toskić je inače član novopazarskog Dandija, a Srbija trenutno ima četiri pobede iz četiri meča i odlično je otvorila prvenstvo koje se održava u Beogradu prvi put posle 43 godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter