0
Kladionica

FOTO: TopBet

TOPBET TIKET DANA: Raspoloženi Partizan nam donosi veliku zaradu, tu su još Sergej i Vlahović!

Objavljeno: 27.10.21 u 11:23

Vrhunska ponuda danas.

Ove srede je ponuda sjajna. Očekuje nas nekoliko jako zanimljivih utakmica, igraju je vanredna kola, kao i utakmice Kupa, a tu je i nastup Partizana u Evrokupu. U saradnji sa Top Bet kladionicom pripremili smo Tiket dana i predlog za klađenje.

Partizan – Turk Telekom

1&više (149.5) (2.21)

Ekipa Partizana pred svojim navijačima nastavlja takmičenje u Evrokupu. Crno-beli imaju fantastičan start sezone na čelu sa Obradovićem i ne znaju za poraz ni u ABA ligi ni u Evrokupu. Predlog za klađenje je na pobedu Partizana uz više od 149.50 poena na meču.

Rajo Valjekano – Barselona

X2&3+ (2.30)

Barselona nakon poraza u „El Klasiku“ gostuje neugodnoj ekipi Raja Valjekana, koju predvodi fenomenalni Falkao. Predlog za klađenje je dupla šansa na Barselonu uz najmanje tri gola na meču.

Lacio – Fiorentina

I1+&II1+ (1.67)

Ovaj meč će obeležiti Srbi u Seriji A. Radi se o Sergeju i Vlahoviću, koji su vodeći igrači u svojim ekipama. Predlog za klađenje je na najmanje po jedan gol u oba poluvremena.

Nica – Marselj

GG (1.70)

Francuski šampionat je ove sezone izuzetno zanimljiv. Deluje kao da svako svakoga može da pobedi, pa je slična situacija i sa današnjim duelom. Predlog za klađenje je da oba tima postižu gol.

Vest Hem – Mančester siti

I1-3&II1-3 (1.90)

U engleskoj se igra EFL kup, a „čekićari“ će ugostiti „građane“. Vest hem je u prošlom kolu savladao Totenhem u Premijer ligi, pa verujemo da sa puno optimizma očekuju ovaj duel. Predlog za klađenje je na jedan do tri gola u oba poluvremena.

Ukupna kvota 27.41

* Kvote su podložne promenama.

Predloge za klađenje obezbedio naš betting partner Top Bet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter