0
Evrokup

from left Dallas Moore Zach LeDay Kevin Punter Rodions Kurucs Dusan Miletic Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 23.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PARTIZAN VEČERAS DOČEKUJE TURK TELEKOM: Evo koje su kvote, ali i gde možete da gledate prenos!

Objavljeno: 27.10.21 u 09:13

Biće to zahtevan meč.

Košarkaši Partizana će u drugom kolu Evrokupa dočekati Turk Telekom večeras od 20.30. Crno-beli do sada ne znaju za poraz i uz Barselonu i Olimpiju iz Milana su jedini u Evropi kojima je to pošlo za rukom. Padali su redom Zadar, Split, Studentski centar, Cibona, Hamburg i Krka.

Ekipa Turk Telekoma, možda je i najozbiljniji protivnik za sada, izabranicima Željka Obradovića neće biti lako, ali kladionice su im ipak dale ulogu apsolutnog favorita. Za pobedu crno-belih tokom regularnog toka meča TopBet nudi kvotu 1.19. Kvota na goste je 5.40, dok je za nerešen ishod ponuđen koeficijent 22.

Head coach Zeljko Obradovic
Partizan v Krka Novo Mesto-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 23.10.2021.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Prenos ovog duela biće na Sportklubu, a zbog zauzetosti Štark Arene susret će se igrati u dvorani Aleksandar Nikolić. Trener Partizana Željko Obradović je pred ovu utakmicu istakao da je Turk Telekom imao nekoliko dobrih utakmica do sada.

Ekipa Turk Telekoma je imala par veoma dobrih utakmica, istina je da su odigrali nešto slabije u pojedinim mečevima ali su otvorili Evrokup na veoma dobar način, pobedivši u prvoj utakmici kao domaćini i igrajući veoma dobro. Mnogo stvari odlučuju na jednoj utakmici, ali naša agresivnost od prve do zadnje sekunde je nešto što je najvažnije, istakao je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter