0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

‘PARNI VALJAK’ GAZI SVE REDOM: Grobari žele baš ovakav Partizan, crno-beli i dalje bez poraza u novoj sezoni!

Objavljeno: 27.10.21 u 22:36

Crno-beli stigli do nove pobede u Evrokupu.

Sedmi uzastopni trijumf Partizana na startu sezone! Crno-beli su pod svodovima dvorane „Aleksandar Nikolić“, u drugom kolu Evrokupa ubedljivo pobedili Turk Telekom sa 85:59.

Koliko je Parni valjak bio dominantan od početka do kraja na ovom meču govori podatak da gosti iz Ankare nisu poveli ni u jednom trenutku utakmice. Već na startu duela crno-beli su poveli 6:0, da bi prvu deonicu rešili u svoju korist rezultatom 21:12.

Turk Telekom je uspeo da uhvati priključak tokom druge četvrtine, ali je onda usledila serija Partizana od 11 vezanih poena. Ipak, nakon trojke gostiju pred istek druge deonice, rezultat je smanjen na 41:34.

U trećoj deonici, crno-beli su stigli do vođstva preko 20 poena razlike zahvaljujući tome što su protivniku dozvolili da postigne svega sedam poena. U poslednjih deset minuta susreta, Turk Telekom nije uspeo da ugorzi crno-bele koji su tako zabeležili drugu pobedu u kontinentalnom takmičenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter