0
Evropske lige

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 11: Nemanja Radonjic of Serbia reacts prior to the UEFA Nations League group stage match between Serbia and Hungary at Rajko Mitic Stadium on October 11, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

OVAKO TO IZGLEDA KAD RADONJIĆ LOMI: Prvenac u dresu Benfike! (VIDEO)

Objavljeno: 27.10.21 u 23:20

Toliko je čekao na ovaj momenat!

Otkad je prešao iz Marseja na pozajmicu u redove portugalske BenfikeNemanja Radonjić nalazi se pod pritiskom javnosti.. Činjenica je da su u njegovoj igri izostajali golove i asisntecije, ali je trener verovao u njega i dao mu šansu da počne utakmicu sa Vitorijom u okviru portugalskog kupa!

Povela je Benfika u 7. minutu autogolom Semeda.. Igrao se 15. minut i već je bilo 0:2, strelac je svojevrsna legenda ovog kluba – Pici! Uspeo je domaćin da smanji u 21. minutu, da bi svega nekoliko minuta kasnije na scenu stupio – Nemanja Radonjić!


Primio je loptu na desnom boku, jednog rivala ‘poslao po burek’, da bi zatim razornim udarcem savladao golmana! Gol je proslavio u svom stilu!

Utakmice je završena 3:3.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter