1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

NJEGOVIM BRIGAMA NIKAD KRAJA: Stanojević oprezan pred Metalac – tri bitna igrača pod znakom pitanja!

Objavljeno: 27.10.21 u 18:06

Fudbalski klub Partizan igra sjajno u novoj sezoni Superlige Srbije, na 13 utakmica crno-beli su slavili čak 12 puta, dok su jednom odigrali nerešeno.

Pred crno-belima je novi izazov u domaćem šampionatu, Partizan će igrati zaostali meč 5. kola Superlige Srbije sa Metalcem. Pred ovaj duel, novinarima se obratio trener ‘parnog valjka’ Aleksandar Stanojević.

Imamo utakmicu uvek bitnu za nas, igramo s Metalcem, zahtevna utakmica, što se pokazalo iz prethodnih mečeva s njima. Znate da smo u jednoj od tih utakmica izgubili bodove, i ulazimo u meč s velikim oprezom. Oni igraju fudbal, mlada su i poletna ekipa, žele da vas ugroze kroz igru i to nam traži da budemo fokusirani. Otvara to i nama neke prostore, tako da će sigurno biti interesantna utakmica. Želimo da i navijači budu sutra uz nas, da nas podrže, jer verujte mi, nije lako pobeđivati u kontinuitetu – rekao je Stanojević.

FOTO: FK Partizan

Iako je Metalac u lošoj seriji, poslednje tri utakmice u Superligi su izgubili, sigurno je da imaju dodatni motiv pred sutrašnju utakmicu.

Prirodno je da svaka ekipa protiv Partizana tako igra, kao i protiv Zvezde. Tako i treba da bude. Oni su imali određenih mečeva gde je moglo da ode na obe strane, igraju tako gde uvek postoji period gde mogu da reše meč u svoju korist. Međutim, na njihovu žalost je to krenulo na drugu stranu. Znamo kako su igrali s nama poslednjih par puta, tako da će sigurno oni biti motivisani – dodao je strateg crno-belih.

Stanojević još uvek ne zna kojih 11 igrača će poslati na teren.

Ako Marković i Holender nisu zdravi, onda nam je smanjena rotacija. Videćemo. Iskreno, nismo još odlučili. Imamo ideju, ali sačekaćemo trening. Jović odlično napreduje, trenirao je pojačanim intenzitetom, radio je individualno, tako da sve ide kako treba. Na njemu je da se nametne. Svaki igrač mora da se dokazuje svaki trening i svaku utakmicu. Nema tu ranih radova, pa da imate veliki kredit. Kako bude igrao i kako bude radio, toliko ćemo ga koristiti – zaključio je Stanojević.

Podsetimo, duel između Partizana i Metalca na programu je sutra od 17 časova, u Humskoj ulici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. A gde su tu rashodi,,, Terzo drži se , javi se tati , da ne brine,,,, ti si naš ponos i dika , trepetljika,,, grobari sa Bumbarevog Brda,,,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter