0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - JANUARY 31: Head coach of Anadolu Efes Ergin Ataman looks on prior to the 2019/2020 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 22 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on January 31, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

EFES ‘RASKOMADAN’: Rusija protiv Španije – 1:1!

Objavljeno: 27.10.21 u 22:21

Zanimljiva noć u Evroligi!

Uniks – Baskonija 83:69

Slavio je ruski predstavnik dosta lakše nego što je bilo očekivano! Već nakon 20 minuta igre bilo je jasno kome će pripasti pobeda.. Tim Duška Ivanovića jednostavno nije bio na svom nivou dana. U redovima pobedničkog tima najbolji je bio Braun sa 14 poena, koliko je dodao i Voroncevič, dok se u poraženom sastavu istakao Boldvin sa 23 poena!

Zenit – Real Madrid 68:75

Dosta tvrd meč odigran je u Rusiji, a slavili su gosti iz Španije. Dosta solidan meč imao je nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Bili Beron, koji je upisao 14 poena, a pratio ga je takođe bivši košarkaš ‘crveno-belih’ Džordan Lojd sa 11 poena. U pobedničkom timu najbolji je bio Ertel sa 15 poena i šest asistencija.

Asvel – CSKA Moskva 70:68

Francuski predstavnik uspeo je da napravi najveće iznenađenje u ovom kolu i savlada ekipu moskovskog CSKA! Slavio je Asvel na krilima sjajnog Ekoba i Fola, koji su ubacili 14, odnosno 12 poena. U timu Dimitrisa Itudisa istakao se Heket sa 16 poena!

Panatinaikos – Anadolu Efes 95:69

Efes i dalje ne može da pronađe svoj ritam, a sada su doživeli katastrofu na gostovanju u Atini. Domaći PAO ih je ‘razmontirao’ i potpuno zasluženo odneo pobedu! Neverovatnu partiju imao je Mejkon, koji je upisao čak 34 poena, a pratio ga je naš Nedović sa 17. U redovima poraženog tima najbolji je bio Bobua sa 16 poena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter