3
Košarka

ČOVIĆ UPERIO PRST U DANILOVIĆA: „Nemate vi pravo da upadate u svlačionice, da glumite autoritet“!

Objavljeno: 27.10.21 u 14:02

Predsednik crveno belih imao ozbiljne zamerke na rad Danilovića.

Nebojša Čović je u emisiji Sportlajt, sa Igorom Mikljom, govorio o smeni bivšeg selektora Igora Kokoškova. On je mišljenja da Kokoškov nije jedini krivac za loše rezultate reprezentacije i neuspeh reprezentacije na kvalfikacijama za Olimpijske igre.

 Ne može se neuspeh koji smo doživeli, a, on je sada evidentan, nakačiti na leđa Igora Kokoškova. Ako taj čovek nije imao saradnju ni sa predsednikom Saveza, a to se dešavalo i Saši Đorđeviću… Da li će oni to da kažu, ili neće, to me ne interesuje. To je istina – rekao je Nebojša Čović i nastavio:

– Morate da stanete ispred i iza tog čoveka. Očekivanja su ogromna. Ako ste predsednik Saveza i bivši igrač, ne znam šta ste… Nemate vi pravo da upadate u svlačionice, na treninge, da glumite autoritet. To trenere vređa. Njihov posao je takav da moraju da imaju povišen stepen sujete – istakao je Čović.

On dodaje da crveno beli nisu državni projekat i da drugi klubovi takođe dobijaju novac od države.

– Crvena zvezda gleda samo sebei svoje interese, ne zanimaju nas tuđi interesi i odakle ovima ili onima novac. Doći će se do svega toga – odakle je ko dobio novac. Nije moje da mislim o tome, ja samo znam odakle su pare koje su u Crvenoj zvezdi. Što se tiče drugih, mogu i to, ali neću, bar za sada. Ne znam za druge, možda oni imaju više novca zato što su sposobniji ili zato što imaju bolje firme, a možda i te firme imaju atraktivnije proizvode. Treba transparentno izaći i reći šta je država dala i kome. Zvezda je dobila sredstva od grada Beograda, kao i od republike, ali dobijaju i drugi. Mi nikada nismo bili državni projekat – ni manje ni više nego što su drugi bili državni projekat – izjavio je Nebojša Čović.

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Ti si bre mali zlikovac, kod tebe je sve ,nemoze ovako nesme Monako.Ti si bre gorilla negativivnost, svek nesto ne valja.Naravno ako vama ne ide, nista ne valja , svi su losi i krizi.Ti koji bijes novinare , koji si isteran iz fudbala, pa sad hoces da menjas sve nebili opet instalirao nekog svog u KSS kao sto ste uradili sa fudbalom.Uvek se bavis malverzacijama , spletkama i mrznjom .Jako los karakter, u normalnim i pravnim zemljama ti ne bi opstao ni 6 meseci.Ali ovo je zemlja koju vode ljudi kao ti i Terzic sa vasim vodjom na celu. Fuj !

    0
    0
    Odgovori
  2. zvezda je pocela da gubi a ovaj bolesnik nasao je sledeceg za svadju.interesantno to je 10 do sada koga je napao svi su negativni on je moralna gromada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter